Ik ben Wendy Weel, ondernemer, WordPress specialist en toegankelijke webbouwer.
" Mijn missie is, om het internet voor iedereen toegankelijk te maken! "

 

Na bijna 20 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, ben ik een eigen bedrijf begonnen: weBewe. In eerste instantie werkte ik vooral als grafisch vormgever maar al gauw trok het bouwen van websites mij ook enorm aan.

Ergens kwam ik aanraking met Facebook en Linkedin en een gave training tot social media manager kon niet uitblijven. Aldaar mocht ik even proeven aan WordPress waar ik direct verliefd op werd...

In 2012 ben ik samen met drie ondernemende dames het bedrijf Zij Onderneemt begonnen. Stefanie Hoogland, Natasha Ioppi en Linda Abrams zijn niet de eerste de beste. Met zijn drieën zetten zij dit bedrijf voort.

In november 2014 is DE ONLINEFACTOR geboren.

Ik help ondernemers hun website toegankelijk te maken voor mensen met een functiebeperking, bijkomend groot voordeel is dat je website nog beter gevonden wordt door Google omdat de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers nog makkelijker is.

Meer weten over webtoegankelijkheid kan je hier vinden.

Waarom?

Op een dag reed ik in de auto en en luisterde naar het journaal. Daar hoorde ik dat blinde mensen al vaker tegen een dichte deur aanlopen op het internet. Ik voelde mijzelf helemaal blij worden, ik dacht dit is de groep mensen die ik wil helpen! Ik wil het internet mooier en toegankelijker maken voor iedereen. Ik wil graag met mijn onderneming iets terug geven aan de wereld en ik denk dat ik dat op deze manier kan doen!
Direct van alles op Google opgezocht en ik vond al snel de website accessibility.nl alwaar ik de training Webrichtlijnen WGAC 2.0 heb gevolgd en waar ik mijzelf nu Toegankelijke Webbouwer mag noemen.

Waar ik jou bij zou kunnen helpen?

  • Je website bekijken hoe toegankelijk deze is, en dit verhelpen
  • Meer vertellen over webtoegankelijkheid
  • Stuur gerust een email naar wendy@deonlinefactor.nl

Wat mij anders maakt dan anderen zijn : service en betrokkenheid bij jou als persoon en ondernemer.

Aanbevelingen

Ga hier naar de pagina met mijn aanbevelingen.

MVO ondernemen

Meer over mij.  MVO ondernemen hoort ook bij mijn werkzaamheden. Zo was ik vrijwilliger bij het Rode Kruis Online Hulpverleningsteam; hiermee speuren we internet af bij rampen om daar hulpvragen op te pikken en alles in goede banen te leiden. Ook zat ik 2 jaar bij  Serious Request achter de social media-knoppen bij het Rode Kruis Webcare team.

Op dit moment zit ik bij het Roparun Team Langedijk. Ik help hierbij met de PR en communicatie
en ik ben medeorganisator van de Langedijker Run. Tijdens de Roparun zal ik in het basiskamp actief zijn.

Sinds 2015/2016 ben ik mede organisator van WordCamp Nederland en help ik bij de WordPress community om zo iets bij te dragen aan het WordPress community.
Op 1 maart 2017 is het mogelijk om een WordPress Meetup te Heerhugowaard bij te wonen, welke 4x per jaar gehouden zal worden.

Meer over mij persoonlijk:

Ik ben gelukkig getrouwd met Ron. We hebben elkaar ontmoet in het mooie jaar 2000, tijdens een plaatselijk festival. We besloten toen om rustig aan te doen… En ondertussen is dat nog steeds ons motto 🙂 Samen hebben we 2 prachtige sterke puberdochters

Ik ben gek van internet en alles wat daarmee te maken heeft! Maar ook lekker eten en koken met vrienden en familie staat hoog op mijn lijstje. Sportief ben ik ook wel;  ik loop graag hard, voor een uurtje Bootcampen mag je me wakker maken

 

> Wil je meer van mij weten, kijk dan ook even op mijn persoonlijke website www.wendyweel.nl

Wil jij 10 tips GRATIS ontvangen om je website meer toegankelijk te maken?
Laat dan je e-mailadres achter en de tips worden je toegestuurd.

Wendy .
9.6 of 10

19 Reviews